Jums reikės:
• 600 g
kiaulienos
• 2 svogūnų
• 100 ml
pomidorų padažo
• druskos,
pipirų, kaukazietiškų prieskonių
• 3 didelių
morkų
• 4 skiltelių
česnako
• 2 a/š
pomidorų dribsnių
• 400 g
ryžių
Kaip gaminti:
Į puodą
įpilkite aliejaus ir apkepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus. Sudėkite
kubeliais supjaustytą mėsą, pagardinkite druska, pipirais ir kaukazietiškais prieskoniais. Įpilkite 200 ml
vandens, sudėkite pomidorų pastą ir palikite 30 min. troškintis ant silpnos
ugnies. Morkas sutarkuokite šiaudeliais ir sudėkite į mėsą. Sudėkite smulkintą
česnaką ir pomidorų dribsnius. Suberkite ryžius. Ryžiai turi būti apsemti
skysčiu per piršto storį. Jei trūksta skysčio - įpilkite vandens ir nemaišant
palikite troškintis 30 min. Prieš patiekiant plovą išmaišykite.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą