Puslapiai

2012 m. birželio 24 d., sekmadienis

Plovas


Jums reikės:

• 600 g kiaulienos
• 2 svogūnų
• 100 ml pomidorų padažo
• druskos, pipirų, kaukazietiškų prieskonių
• 3 didelių morkų
• 4 skiltelių česnako
• 2 a/š pomidorų dribsnių
• 400 g ryžių


Kaip gaminti:

Į puodą įpilkite aliejaus ir apkepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus. Sudėkite kubeliais supjaustytą mėsą, pagardinkite druska, pipirais ir kaukazietiškais prieskoniais. Įpilkite 200 ml vandens, sudėkite pomidorų pastą ir palikite 30 min. troškintis ant silpnos ugnies. Morkas sutarkuokite šiaudeliais ir sudėkite į mėsą. Sudėkite smulkintą česnaką ir pomidorų dribsnius. Suberkite ryžius. Ryžiai turi būti apsemti skysčiu per piršto storį. Jei trūksta skysčio - įpilkite vandens ir nemaišant palikite troškintis 30 min. Prieš patiekiant plovą išmaišykite.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą