Jums reikės:
- 1/2 litro kefyro
- 1 kiaušinio
- 4 v/š cukraus
- 1/2 a/š druskos
- 350 g miltų
- 1/2 a/š sodos
Kaip gaminti:
Į
dubenį supilkite kefyrą, įmuškite kiaušinį, įberkite cukrų, druską ir viską
gerai išmaišykite. Suberkite visus miltus ir išmaišykite. Įmaišykite sodą ir
leiskite tešlai 10-15 min pastovėti. Špižinėje keptuvėje įkaitinkite aliejų, dėkite po kupiną šaukštą tešlos ir
kepkite blynus iš abiejų pusių.
Gavosi skanus blyneliai,tik manau,jog per daug miltu.O siaip labai greitai ir skaniai!Aciu uz labai smagu receptu puslapi!Naudojausi jusu receptais jau ne pirma karta!
AtsakytiPanaikintiSmagu, kad patiko blyneliai. Aciu uz pastabele del miltu kiekio. As naudoju Aksciausios rusies kvietinius miltus " Malsena Ekstra". Rusis 405D. Labai gerai išsimaiso - jokiu gumuleliu. Jei naudojate smulkesnio malimo miltus, gali buti, kad pasirode, jog miltu truputi perdaug.
AtsakytiPanaikintiKepiau,patiko.Rytoj ruosiuosi vel kepti,paprasta ir skanu.Aciu!
AtsakytiPanaikintiNerealūs niam niam :-)
AtsakytiPanaikintiDžiaugiuosi, kad patiko :)
AtsakytiPanaikinti