Puslapiai

2012 m. liepos 7 d., šeštadienis

Voveraitės su bulvėmis


Jums reikės:

• 500 g voveraičių
• 75 g sviesto
• 1 v/š miltų
• 1 svogūno
• 400 ml grietinėlės
• druskos, pipirų
• bulvių


Kaip gaminti:

Voveraites 5 min. apkepkite 50 g svieste. Pagardinkite pipirais. Sudėkite 25 g sviesto apkeptą smulkintą svogūną ir ant nedidelės ugnies troškinkite dar 10 min. Nupilkite į puodelį voveraičių skystį. Įmaišykite į jį miltus ir supilkite atgal į voveraites. Išmaišykite ir supilkite grietinėlę. Pagardinkite druska ir užvirinkite. Patiekite su virtomis bulvėmis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą