Jums reikės:
• 1,5 kg
bulvių
• 700 g
maltos jautienos ir kiaulienos
• 1 svogūno
• 1
kiaušinio
• 200 ml
grietinėlės
• druskos,
pipirų, mėsos prieskonių
Kaip gaminti:
Maltą mėsą
apkepkite kartu su smulkiai supjaustytu svogūnu. Pagardinkite mėgstamais mėsos
prieskoniais. Bulves sutarkuokite, pagardinkite druska, įmuškite kiaušinį,
supilkite grietinėlę ir viską gerai išmaišykite. Kepimo formą (20 cm x 25 cm)
ištepkite aliejumi ir supilkite 1/4 bulvių. Sudėkite ataušusią mėsą ir
supilkite likusias bulves. Kepkite orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 1
val. 15 - 20 min.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą