Puslapiai

2012 m. birželio 19 d., antradienis

Maltinukai su paprika


Jums reikės:

• 500 g maltos jautienos ir kiaulienos
• 1 kiaušinio
• 1 nedidelio svogūno
• 3 riekių bulkos
• 100 ml pieno
 mėsos prieskonių
• smulkintų krapų ir petražolių
• druskos, pipirų
• 1 paprikos


Kaip gaminti:

Nupjaukite nuo bulkos plutelę, supjaustykite kubeliais ir užpilkite pienu. Į dubenį sudėkite maltą mėsą. Sudėkite smulkintą svogūną. Įmuškite kiaušinį. Suberkite prieskonius ir smulkintas žoleles. Sudėkite lengvai nuspaustą duoną ir viską gerai išmaišykite. Formuokite pailgus maltinius ir iš visų pusių apkepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje. Papriką supjaustykite į aštuonias skilteles ir pabarstykite druska. Ant kiekvienos skiltelės dėkite po maltinuką. Kepimo skardą ištepkite aliejumi, sudėkite maltinius su paprika ir kepkite orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje 20 min.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą