Jums reikės:
• 500 g
maltos jautienos ir kiaulienos
• 1 kiaušinio
• 1
nedidelio svogūno
• 3 riekių
bulkos
• 100 ml
pieno
• mėsos prieskonių
• smulkintų
krapų ir petražolių
• druskos,
pipirų
• 1 paprikos
Kaip gaminti:
Nupjaukite nuo bulkos plutelę, supjaustykite
kubeliais ir užpilkite pienu. Į dubenį sudėkite maltą mėsą. Sudėkite smulkintą
svogūną. Įmuškite kiaušinį. Suberkite prieskonius ir smulkintas žoleles.
Sudėkite lengvai nuspaustą duoną ir viską gerai išmaišykite. Formuokite pailgus
maltinius ir iš visų pusių apkepkite
keptuvėje įkaitintame aliejuje. Papriką supjaustykite į aštuonias skilteles ir pabarstykite druska. Ant
kiekvienos skiltelės dėkite po maltinuką. Kepimo skardą ištepkite aliejumi,
sudėkite maltinius su paprika ir kepkite orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje
20 min.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą