Puslapiai

2012 m. rugpjūčio 19 d., sekmadienis

Klasikinis amerikietiškas picos padažas


Jums reikės:

• 2 v/š alyvuogių aliejaus
• 1 nedidelio svogūno
• 1/2 a/š druskos
• 2 skiltelių česnako
• 1 a/š džiovintų raudonėlių
• 500 g pomidorų tyrės
• 1/2 a/š cukraus
• 1/2 a/š pipirų
• 6 šviežių baziliko lapų


Kaip gaminti:

Įpilkite į puodą aliejaus ir ant vidutinės ugnies apkepkite svogūną. Pagardinkite druska. Įdėkite česnaką, raudonėlius ir apkepkite minutę. Supilkite pomidorų tyrę, cukrų, pipirus ir smulkintus baziliko lapus. Troškinkite ant silpnos ugnies apie 20 min. retkarčiais pamaišant. Padažas tinkamas vartoti iki 7 dienų. Laikykite šaldytuve.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą