Jums reikės:
• 2 v/š
alyvuogių aliejaus
• 1
nedidelio svogūno
• 1/2 a/š
druskos
• 2 skiltelių
česnako
• 1 a/š
džiovintų raudonėlių
• 500 g
pomidorų tyrės
• 1/2 a/š
cukraus
• 1/2 a/š pipirų
• 6 šviežių
baziliko lapų
Kaip
gaminti:
Įpilkite į puodą
aliejaus ir ant vidutinės ugnies apkepkite svogūną. Pagardinkite druska.
Įdėkite česnaką, raudonėlius ir apkepkite minutę. Supilkite pomidorų tyrę, cukrų,
pipirus ir smulkintus baziliko lapus. Troškinkite ant silpnos ugnies apie 20
min. retkarčiais pamaišant. Padažas tinkamas vartoti iki 7 dienų. Laikykite šaldytuve.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą