Jums
reikės:
• 1
kiaušinio
• 2
v/š cukraus
• 1
pakelis vanilinio cukraus
• žiupsnelio
druskos
• 180
g varškės (9 %)
• 200
g miltų
Kaip
gaminti:
Kiaušinį
ištrinkite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sudėkite varškę (jei varškė sausa,
įpilkite nedaug pieno). Įberkite druską ir miltus. Užminkykite tešlą.
Iškočiokite
piršto storio lazdelę, kurią supjaustykite maždaug 2-3 cm storio gabaliukais.
Imkite gabaliuką, suformuokite rutuliuką ir lengvai pavoliokite miltuose.
Tuomet rutuliuką dėkite ant išorinės
morkų tarkos pusės, lengvai paspauskite ir braukite pirštu.
Paruoštus
"ežiukus" dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir nuo iškilimo virkite
10 min.
Patiekite
su grietinės ir cukraus padažu.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą