- 200 g ryžių
- 150 g šaldytų žirnelių
- 20 slyvinių pomidorų
- 125 g Ementalio sūrio
- 2 v/š kaparėlių
- 15 žaliųjų alyvuogių
- 1 raudono svogūno
- 2 v/š aliejaus
- druskos
Ryžius virkite pasūdytame vandenyje 2 min trumpiau nei nurodyta ant pakuotės. Nukoškite, praskalaukite po šaltu vandeniu ir nusausinkite. Puode užkaiskite vandenį, suberkite šaldytus žirnelius ir virkite iki kol vanduo vėl užvirs. Nukoškite, praskalaukite po šaltu vandeniu ir nusausinkite. Į dubenį sudėkite ryžius, žirnelius, į keturias dalis perpjautus pomidorus, kubeliais pjaustytą sūrį, kaparėlius, griežinėliais pjaustytas alyvuoges bei smulkiai pjaustytą svogūną. Supilkite aliejų, pagardinkite druska ir gerai išmaišykite.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą