Puslapiai

2015 m. kovo 22 d., sekmadienis

Pusryčių duona

Jums reikės:
  • 80 ml pieno
  • 2 kiaušinių (L dydis)
  • 100 g sviesto
  • 1 a/š druskos
  • 3 a/š cukraus
  • 360 g kvietinių miltų (550C)
  • 7 g sausų mielių 

Kaip gaminti:
Pasiruoškite duonkepę. Visi produktai turi būti kambario temperatūros. Į kepimo indą supilkite pieną. Tuomet supilkite lengvai išplaktus kiaušinius ir sudėkite minkštą sviestą. Suberkite druską,cukrų ir miltus, sumaišytus su mielėmis. Pasirinkite pagrindinę duonkepės programą. Iškepusią duoną išimkite iš formos ir ataušinkite ant grotelių. Laikykite polietileno maišelyje. Iš šio kiekio pagaminsite apie 650 - 700 g duonos kepalą.

2 komentarai: