Puslapiai

2015 m. gegužės 12 d., antradienis

Salotos su kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu

Jums reikės:
  • 150 g salotų mišinio (romaninės salotos, gražgarstės, raudonosios gūžinės salotos ir špinatai)
  • 1 raudonosios kriaušės
  • 50 g sūrio su mėlynuoju pelėsiu
  • salotų padažo arba po 2 v/š aliejaus ir citrinų sulčių

Kaip gaminti:
Į dubenį sudėkite salotų mišinį. Kriaušę perpjaukite pusiau, išpjaukite šerdį ir supjaustykite plonais griežinėliais. Sūrį supjaustykite kubeliais arba sutrupinkite. Sūrį ir kriaušę sudėkite į salotų dubenį. Prieš patiekiant užpilkite padažą ir išmaišykite.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą