Jums reikės:
• 1
kg jūros lydekos filė
• 2
morkų
• 200
g saliero šaknies
• 1
svogūno
• 200
ml pomidorų padažo
• druskos,
pipirų
• 5
v/š miltų
• 400
ml aliejaus kepimui
Kaip gaminti:
Jūros
lydekos filė supjaustykite gabaliukai, pasūdykite, pabarstykite pipirais ir 30
min. palaikykite šaldytuve. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir apkepkite
iki skaidrumo svieste. Saliero šaknį ir morkas supjaustykite arba sutarkuokite
šiaudeliais ir sudėkite į svogūnus. Pakepinkite kol suminkštės. Supilkite
pomidorų padažą ir troškinkite 10 min.
Keptuvėje
įkaitinkite aliejų ir kepkite miltuose apvoliotą jūros lydeką. Iškeptą žuvį
ataušinkite ir sudėkite į indą, ant viršaus sudėkite atvėsintas daržoves.
Uždenkite ir kelioms valandoms padėkite į šaldytuvą.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą