Jums reikės:
• 3
nedidelių bananų
• 6
medinių pagaliukų
• 100
g pieniško šokolado
• 100
g mėgstamų riešutų
Kaip gaminti:
Bananus
nulupkite ir perpjaukite per pusę. Į kiekvieno banano gabaliuką įsmeikite
medinį pagaliuką ir išdėliokite ant maistine plėvele apklotos lėkštės. Dėkite į
šaldymo kamerą 30 min. Tuo tarpu susmulkinkite riešutus ir garų vonelėje
ištirpinkite šokoladą.
Išimkite
bananus iš šaldymo kameros ir merkite į šokoladą, perteklių nuvarvinkite.
Apvoliokite smulkintuose riešutuose ir dėkite ant maistine plėvele apklotos
lėkštės.
Paruoštus bananus dėkite 30 min. į šaldymo kamerą, kad šokoladas
sustingtų. Jei paliekate ilgesniam laikui - prieš valgant palaikykite
10 min. kambario temperatūroje.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą