Jums
reikės:
• 600
g maltos jautienos ir kiaulienos
• 1
kiaušinio
• mėgstamų
mėsos prieskonių
• druskos,
pipirų
• 1
pomidoro
• 1
marinuoto agurko
• 6
salotų Lollo Bionda lapų
• 1
raudonojo svogūno
• kečiupo
ir majonezo
• 6
bandelių
• 6
lydyto sūrio lapelių
Kaip gaminti:
Dubenyje
sumaišykite maltą mėsą, kiaušinį, mėsos prieskonius, druską ir pipirus. Mėsos
masę padalinkite į šešias dalis ir suformuokite rutuliukus. Mėsos rutuliuką
dėkite ant kepimo popieriaus lapo ir suplokite. Uždenkite kitu kepimo
popieriaus lapu ir iškočiokite iki 0,5 cm storio. Mėsos paplotėlį dėkite į
šaldymo kamerą 30 min.
Keptuvėje
įkaitinkite šaukštą aliejaus. Dėkite mėsos paplotėlį ir kepkite ant didelės ugnies iš abiejų pusių
prispaudus mentele. Paskrudinkite bandelę ir supjaustykite daržoves.
Bandelės
apatinę dalį patepkite kečiupu ir majonezu. Uždėkite porą griežinėlių pomidoro
ir svogūno. Uždėkite salotos lapą. Tuomet dėkite karštą mėsos paplotėlį, sūrį
ir marinuoto agurko griežinėlius. Viską uždenkite viršutine bandelės dalimi.
Pasakiškai atrodo, ir skonis toks pat!
AtsakytiPanaikintiNamie gamintas mesainis gali buti sveikas ir skanus
AtsakytiPanaikinti