- 1,5 kg kiaulienos šonkauliukų
- 2 - 3 lauro lapų
- 7 - 8 kvapniųjų pipirų
- 2 a/š druskos
- krapų
- 2 v/š baltojo acto
- 125 ml kečiupo
- 60 ml sojos padažo
- 2 v/š medaus
- 2 - 3 skiltelių smulkiai kapoto česnako
Šonkauliukus nuplaukite ir supjaustykite. Į puodą sudėkite šonkauliukus, lauro lapus, kvapniuosius pipirus ir krapus. Užpilkite vandeniu ir virkite 30 - 40 min.
Visus marinadui skirtus produktus sudėkite į dubenį ir gerai sumaišykite. Šonkauliukus panardinkite į marinadą ir palikite 4 val šaltai.
Orkaitę įkaitinkite iki 225 laipsnių temperatūros. Šonkauliukus sudėkite ant grotelių. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir dėkite po grotelėmis. Kepkite 20 - 25 min. Praėjus pusei kepimo laiko apverskite šonkauliukus ir aptepkite likusiu marinadu.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą