Tešlai:
- 300 g miltų
- 1 a/š kepimo miltelių
- 1 v/š vanilinio cukraus
- 200 g cukraus
- 250 ml kefyro
- 2 kiaušiniai
- 500 g rabarbarų
- 50 g cukraus
- 100 g grietinės
- 1 kiaušinio
- 1 a/š cinamono
Visus tešlai skirtus produktus supilkite į dubenį ir gerai išmaišykite. Palikite tešla 10 min šaldytuve.
Rabarbarus nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite 0,5 cm storio griežinėliais. Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių temperatūros. Grietinę, cukrų ir kiaušinį sudėkite į dubenį ir gerai išmaišykite.
Kepimo skardą (40x30 cm) išklokite kepimo popieriumi. Paruoštą tešlą tolygiai paskirstykite ant kepimo skardos. Ant viršaus tolygiai paskirstykite rabarbarus ir supilkite kiaušinio ir grietinės plakinį. Apibarstykite cinamonu. Kepkite orkaitėje 30 min.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą