Puslapiai

2016 m. vasario 16 d., antradienis

Keptos stintos

Jums reikės:
  • 1 kg stintų
  • druskos, pipirų
  • 100 g miltų
  • 200 - 300 ml aliejaus kepimui

Kaip gaminti:
Stintas nuplaukite, nupjaukite galvas (jei galvas paliekate, nupjaukite žiaunas), prapjaukite papilves ir išvalykite vidurius. Dar kartą nuplaukite, dalimis dėkite į dubenį vis pabarstant druska ir pipirais.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Miltus suberkite į lėkštę. Stintas po vieną apvoliokite miltuose ir dalimis kepkite aliejuje iš abiejų pusių iki kol gražiai apskrus (beveik maksimali kaitra). Iškepusias stintas sudėkite ant popierinio rankšluosčio.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą