- 50 g ciberžolės
- nedidelio raudonojo kopūsto
- kiaušinių
Kiaušinius baltais lukštais virkite 20 min. Panardinkite kelioms min į šaltą vandenį.
Kopūstą smulkiai supjaustykite. Sudėkite į maždaug 3 litrų puodą, užpilkite vandenių ir virkite 20 min. Nukoškite.
Ciberžoles suberkite į 2 litrų puodą, užpilkite 1 litrų vandens ir virkite 10 min.
Geltona spalva: pamerkite kiaušinius į ciberžolės tirpą 2 val.
Mėlyna spalva: pamerkite kiaušinius į raudonojo kopūsto tirpą 2 val.
Žalia spalva: pamerkite kiaušinius į ciberžolės tirpą 1 val, tuomet pamerkite į raudonojo kopūsto tirpalą dar 1 val.
Jei panardinus kiaušinius tirpalas jų neapsemia - įpilkite dar vandens.
Nudažytus kiaušiniu po viena išėmus šaukštu nuskalaukite po tekančio vandens srove ir atsargiai padėkite ant popierinio rankšluosčio nudžiūti. Netrinkite ir nelieskite rankomis iki kol kiaušiniai išdžius.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą