- 25 g džiovintų juodųjų Fungus grybų
- 2 l vištienos sultinio
- 500 g virtos vištienos
- 1 a/š čili dripsnių
- 1 skiltelės česnako
- 2 cm imbiero šaknies
- 150 g makaronų
- 1 didelė morka
- 100 g konservuotų pupelių daigų
- 2 v/š sojos padažo
- 1 v/š Azijietiško žuvies padažo
Grybus užpilkite šaltu vandeniu ir papilikte mirkti 1 val. Užvirinkite sultinį. Vištieną suplėšykite nedideliais pailgais gabaliukais. Česnaką nulupkite ir smulkiai sukapokite. Imbierą nuskuskite ir sutarkuokite. Keptuvėje įkaitinkite porą šaukštų aliejaus. Apkepkite čili dripsnius, česnaką ir imbierą ir sudėkite į sultinį.
Užkaiskite vandenį makaronams. Pasudykite, įpilkite aliejaus ir išvirkite makaronus. Jei makaronai ilgi - sulaužykite. Išvirusius makaronus nukoškite ir atidėkite į šalį.
Nuskuskite morką ir sutarkuokite šiaudeliais. Grybus nukoškite ir kartu su morkomis sudėkite į sultinį ir virkite 10 min.
Po to sudėkite į sriubą vištieną ir pupelių daigus. Įpilkite soją ir žuvies padažą. Virkite dar 2-3 min.
Į dubenį dėkite makaronus ir užpilkite sriuba.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą